Lounas

M Kitchen & Cafen lounas on yhdistelmä skandinaavisia makuja, tuoreita raaka-aineita ja rakkautta hyvää ruokaa kohtaan! Tarjolla runsas salaattipöytä, keittolounas ja päivän pöytään tarjoiltu lämmin annos. Lounas tarjolla arkisin klo 11-14 ja sään salliessa voit ruokailla myös sisäpihan terassillamme.

Lue lisää »

M Kitchen & Café Lounas Turku

Maanantai 23.3.

Kasvissosekeittoa L, G ja marinoitua juustoa G 8€
Karitsan sisäfilettä, paahdettuja juureksia, punaherukkaa ja rosmariinikastiketta L, G 10,50€

Salaattilautanen vapaavalintaisilla proteiinin lähteillä 10,50€

Tiistai 24.3.

Kasvissosekeittoa L, G ja marinoitua juustoa G 8€

Kylmäsavulohikimaraa, kasvislettuja, pikkelöityjä kasviksia L, G 10,50€

Salaattilautanen vapaavalintaisilla proteiinin lähteillä 10,50€

 

Hyvät asiakkaamme!

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi ravintolamme sulkeutuu toistaiseksi 25.3.2020 alkaen ja on kiinni 12.4.2020 asti. Seuraamme tilannetta ja avaamme pisteemme jälleen, kun se on turvallista, ja tilanne on rauhoittunut.

Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne!

 

Juhlat

Miksi stressata juhlia, kun voit ulkoistaa stressin meille? On kyse sitten häistä, valmistujaisista, merkkipäivistä tai karonkasta, löytyy meiltä upeat tilat, henkilökunta ja mahtavat tarjottavat. Tehdään siis yhdessä juhlistasi täydelliset!

Lue lisää »

Kokouspalvelut

Ei enää ankeita kokoussaleja, nahistuneita sämpylöitä ja seisonutta kahvia! Aboa Vetus & Ars Novan upeat kokoustilat, Factory ja Biljardi-sali, yhdistettynä herkullisiin M Kitchen & Cafén kokoustarjottaviin luovat mahtavat puitteet kokouksille ja tapahtumille! Ravintolatilamme on myös vuokrattavissa iltakäyttöön!

Lue lisää »

Jazzbrunssi Turku Aboa Vetus & Ars Nova

Mitä meillä tapahtuu?

Koska meistä on mahtavaa järjestää kaikkea kivaa ravintolassamme, löydät tästä kalenterista kauden kaikki tapahtumat!

  • HYVÄT ASIAKKAAT! Vallitsevan koronatilanteen vuoksi ravintolamme on suljettu 25.3.2020-12.4.2020. Avaamme pisteemme jällleen, kun se on turvallista, ja tämä tilanne on rauhoittunut. Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne!
  • TÄMÄ IKIVIHREÄT ILTA PERUTTU VALLITSEVAN KORONATILANTEEN VUOKSI! Svengaavaa,viihdyttävää, kansainvälistä, hauskaa, tunnelmoivaa – Tätä on Ikivihreät-ilta perjantaina 20.3. klo 19-21. Illan aikana flyygelin ääreen saapuu Rudolf Belis ja tarjolla on suomalainen menu monen laisilla herkuilla. Illan menuun hinta 12,50€
Brunssi Turku Aboa Vetus & Ars Nova

Me

Hyvää ravintola-kahvilaa ei saada aikaiseksi ilman hyvää tiimiä!
Julkaisemme tähän tiedon, jos meillä on rekry päällä joukkoomme iloiseen, joten käy välillä vilkaisemassa tätä osiota!