Lauantain Jazz-brunssi

19,90€/hlö

Turussa jo käsitteeksi muodostunut Jazz-brunssi tarjoillaan joka lauantai klo 11-15. Tällöin pöydät notkuvat salaatteja, marinoituja vihanneksia, lämpimiä munakkaita, makkaroita ja paistoksia, hedelmiä, juustoja, leipiä ja croissantteja sekä kakkuja, muffinsseja ja muita herkullisia brunssiherkkuja. Pöydän antimet vaihtelevat hieman viikoittain, joten kahta samanlaista brunssia meillä ei tarjoilla. Hintaan kuuluu myös kahvi/tee ja tuoremehua. Musiikista huolehti DJ Felix, joka pyöräyttää tunnelmalliset jazz-setit soimaan.

Aikuiset 19,90€, alle 12-vuotiaat lapset 1€/ikävuosi. Brunssi+kuohuva 24,90€.

Kattaukset klo 11 ja klo 13

Sunnuntaibrunssi

19,90€/hlö

Sunnuntai on päivänä tehty brunssitteluun ja meiltä sitä löytyy klo 11-15 joka sunnuntai. Sunnuntaibrunssille katamme kauden mukaan vaihtelevia salaatteja, lämpimiä ja oman leipomomme makeita! Ota siis lasi kuohuvaa ja nautiskele rennosta menosta Turun ihanimmalla sunnuntaibrunssilla!

Aikuiset 19,90€, alle 12-vuotiaat lapset 1€/ikävuosi. Brunssi+kuohuva 24,90€. Kattaukset klo 11 ja 13

Huom! Isänpäiväsunnuntaina tarjoilemme erityisbrunssin, jonka hinta on 38€/hlö. Lapset 1-12v. herkuttelevat normaalisti 1€/ikävuosi hintaan. Kattaukset poikkeuksellisesti kello 11 ja 13.30.

Otamme varauksia brunsseille ja pöydän voi varata klo 11 tai klo 13 kattaukseen. Muistathan laittaa varauksen tulemaan meille hyvissä ajoin sähköpostiin 
Pyrimme brunsseillamme huomioimaan erikoisruokavaliot ja allergiat mahdollisimman hyvin. Merkitsemme ruokien allergeenitiedot selkeästi tuotteen yhteyteen. Ennakkovarauksesta pystymme varautumaan paremmin ja tällöin esimerkiksi vegaaninen lautasannos on mahdollinen.

Ravintolatilamme lisäksi käytössä on myös Factory-tila, jossa voit viettää esimerkiksi polttareita tai juhlia! Vuokraa siis tila yksityiskäyttöön ja nautiskele brunssitarjottavat omassa tilassa! Factory myös ajoittain käytössä brunsseillamme lisätilana.