Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Suklaa- ja viinitasting

15.11.2017 | 19:00 - 21:00

Mitä? Suklaa- ja viinitasting, 6 viiniä, 6 suklaakonvehtia, 45€
Missä? M Kitchen & Café – Aboa Vetus & Ars Novan tilat
Milloin? Keskiviikko 15.11. klo 19 alkaen

Tervetuloa nautiskelemaan ihanasta illasta keskiviikkona 15.11. klo 19 alkaen M Kitchen & Cafélle suklaa- ja viinitastingin merkeissä! Illan aikana päästään kokeilemaan MBakeryn suklaakondiittorien ja viinien maahantuojan Servaalin testaamia makupareja eri suklaalaatujen ja viinien kesken.

Kaikki tastingin viinit tulee maistattamaan maahantuojamme Servaalin viiniasiantuntija Harri Törmänen, joka tietää viinistä kaiken tietämisen arvoisen.

Suklaa- ja viinitastingissa maistellaan kuutta erilaista suklaakonvehtia, kolmea punaviiniä, yhtä valkoviiniä ja kahta kuohuviiniä. Jokaista viiniannos on kooltaan 8cl.

Tastingin punaviinit tulevat Argentiinasta, Italiasta ja Australiasta, ja nämä kaikki viinit sopivat tietenkin pariksi suklaalle. Tarkoituksena on hakea ja löytää erilaisia makupareja suklaista niin kevyemmille kuin tuhdimmillekin viineille. Kevyempänä punaviininä maistatuksesta löytyy Chasing Clouds, Shiraz Cabernet merlot.

Valkoviininä maistellaan maahantuojan Servaalin australialaista Chasing Clouds, Chardonnay Semillion Rieslingiä.

Ja mitä tasting olisikaan ilman kuohuvaa? Ranskalainen suklaakuohuviini yllättää ja siitä löytyy aitojen belgialaisten suklaiden aromeja! Lisäksi talomme hunajainen kuohuviini Italiasta löytää suklaaparinsa myös huoletta!

Suklaat tastingiin ovat puolestaan Worldskills-kisoissa kultaa voittaneen kondiittorimme Emeliina Papinniemen käsialaa. Konvehteihin on haettu syksyisiä makuja erilaisten viinien pariksi, ja Emeliinan mieletön ammattitaito todella näkyy näissä suklaissa!
Maisteluiden jälkeen illan konvehteja on mahdollista ostaa kotiin konvehtirasioissa.

Tastingin kestää noin kaksi tuntia ja tämän jälkeen voit jäädä nautiskelemaan viineistä ja drinkeistä tiloihimme klo 24 asti!

Tastingin hinta 45€/hlö ja mukaan mahtuu 40 henkilöä.
Sitovat ilmoittautumiset mkitchencafe@mbakery.fi

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
15.11.2017
Aika:
19:00 - 21:00
Hinta:
45€
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/367028153725317/

Tapahtumapaikka

M Kitchen & Café
Itäinen Rantakatu 4-6
Turku, 20700 Suomi

Järjestäjä

M Kitchen & Café

« Kaikki Tapahtumat