Piece of Cake

Leivoskeidas keskellä kaupunkia!

Suomen parhaan leipomon MBakeryn kahvila Piece of Cake – MBakery Café tuo jokaiseen päivään ripauksen ylellisyyttä.

Kakkubuffa is back ♥

Joka perjantai klo 12-18 meiltä saa valita vapaavalintaisia kakkupaloja sekä erikoiskahvin/teen hintaan 15€. Ajatuksena on, että ensimmäiseen lautaselliseen saa valita kolme kakkupalaa ja nämä syötyään voi tulla hakemaan lisää kakkuja niin paljon kuin napa vetää!

MITÄ? Paras kakkubuffa on taas täällä! 15€ erikoiskahvilla, 14€ normikahvilla, alle 12v lapset 1€/ikävuosi
MISSÄ? Piece of Cake, Turun Kauppahalli ja Take the Cake, Kauppakeskus Mylly
MILLOIN? Joka perjantai klo 12-18

Lauantain aamupalapöytä on katettu!

Lauantai aamuna 8-11 meillä on runsas aamupalapöytä katettuna. Aamupalan sisältö vaihtelee hieman viikottain, mutta näitä herkkuja on löytynyt: oman leipomon leipää, croisantteja, leikkelettä ja juustoa, smoothieta, jugurttia, hedelmiä ja tuoremehua / kahvia / teetä. Tule siis nauttimaan aamupalaa kanssamme Kauppahalliin hintaan 15€ ja alle 12-vuotiaat lapset 1€/ikävuosi.

Kahvila-blogi ja Facebook

Viimeisin blogi-kirjoitus

Kahvila 2.0

Viimeksi uudistui leipomo, tänään uudistuu kahvila. Kaksi vuotta sitten oli toimintasuunnitelma paperilla ja hakemus vetämässä kahvilatilasta – tänään meillä on kahvila Turun ihanassa kauppahallissa, paljon upeita asiakkaita, loistava henkilökunta, joka kuukausi toisensa jälkeen yltää korkeisiin tavoitteisiin sekä tietenkin nämä upeat toisen polven nettisivumme! Mahtipontista tekstiä, mutta viime kuukaudet ovat olleet niin rankkaa kyytiä, että ehkä … Jatka lukemista Kahvila 2.0

Vastaa