Kahvila

Ihastuttava bistro-kahvila keskellä Turkua. Olet ehkä jo kuullut meistä lehdistön, blogien tai puskaradion kautta, mutta jos et, kerron sinulle ripauksen Piece of Cake – Mbakery Cafésta.

Löydät meidät Turun komeasta Kauppahallista maanantaista lauantaihin, sieltä Linnankadun ravintolapäädystä. Edustallamme sijaitsevat asiakaspaikat ovat avoimia kaikille ravintolapäädyn asiakkaille ja tällöin onkin helppoa saada jokaiselle seurueen jäsenelle oman maun mukaiset herkut.

Ehkä kaupungin näyttävimmästä kakkuvitriinistämme löydät MBakeryn kuuluisat ja raikkaat leivonnaiset sekä kakut, jotka saat kätevästi myös mukaan. Suolaiseen nälkään vitriinimme tarjoaa piiraita ja lajitelman tuoreita leipiä sekä croissanteja. Useat ruokarajoitteet ovat myös voitettavissa, sillä melkein kaikki makeat herkkumme ovat laktoosittomia ja myös gluteenittomia vaihtoehtoja löytyy.

Piece Of Cake
Piece Of Cake
Suurempaan nälkään meiltä löytyy keitto- sekä salaattilounas. Lauantaisin löydät meiltä aamupalapöydän, jossa tarjolla mm. leipää, munakokkelia, pekonia, tuorepuuroa, hedelmiä, smoothieta ja makeia herkkuja.

Makeat ja suolaiset tarjoomukset kaipaavat tietenkin myös arvoisensa juomat. Voit valita laajasta repertuaaristamme erikoiskahvisi tai mieleisesi irtoteen. Kylmistä juomistamme puolestaan vastaa Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan limonadit. Aikuisempaan makuun löytyy puolestaan vastaus tarkoin valituista viineistä, Laitilan oluista sekä siidereistä ja kuohuviinistä.

Sekoita kaikki nämä ainekset ja lisää vielä hyppysellinen Kauppahallin tunnelmaa niin saat kuvan bistro-kahvilastamme. Toivottavasti näemme siellä!

Vastaa