Putiikeista ja avajaisista

Putiikki, ja kun puhun putiikista tarkoitan siis leipomoa, on nyt ollut pystyssä vähän reilun vuoden. Vuoteen on mahtunut paljon kasvua ja tapahtumaa ja viimeisimpänä tehtaanmyymälän avautuminen.

Nyt on kuitenkin kyse aivan uuden putiikin avaamisesta: Viimeinkin voimme ilmoittaa erittäin ylpeänä ja rinta rottingilla, että oma kahvilamme on aivan viimesilausta vaille valmis ja olemme ensimmäistä kertaa auki perjantaina 4.10.

Siis whaaaat, miten tähän on oikein tultu?

Ajatus omasta kahvilasta Turun keskustassa on takonut takaraivossa koko MBakeryn historian ajan. Oma konditoria ja brändi ovat hienoja asioita, mutta konkreettinen oma kahvila, johon asiakkaat voivat tulla maistelemaan tuotteitamme, on ehkä ylimpänä tärkeysjärjestyksessä.

Kahvilayrittäjä oli heti tiedossa, mutta oikean tilan löytyminen ei ollut aivan niin mutkatonta. Tiedäthän varmasti tunteen, kun löydät vaatteen, joka istuu kaikkien muiden vaatteidesi kanssa, väri sopii täydellisesti ja vaate vain istuu kuin hansikas? Vastaavan tilan löytäminen on aivan yhtä vaikeaa.

Tähän hetkeen pääravintoloitsijan paikka Turun Kauppahallista istui kuin erittäin hyvä metafora, jota en nyt saa aikaiseksi. Siis aivan mieletön lottovoitto aloittelevalle yritykselle! Rakennus täynnä historiaa ja ihania kojuja ja nyt tämä jo ennestään ihana nähtävyys Turussa täydentyy vielä täysin uudistetulla osiolla, joka on täynnä toinen toistaan ihanampia ruokapaikkoja. Ja kaiken tämän keskellä tulee Piece Of Cake – MBakery Café majailemaan.

Remontti on siis viittä vaille valmis, kahvikoneet kytkettynä, leivosvitriinit vain sisältöä vailla ja henkilöstö enemmän kuin innoissaan uudesta vaiheesta MBakeryssa. Bistro-kahvilamme avaa ovensa siis tänä perjantaina, mutta jos et vielä ehdi paikalle, älä huoli, Kauppahallin avajaisviikonloppu on 10.-12.10. Tällöin tiedossa maistiaisia, houkutteleva leivos+kahvi -tarjous (pakollinen mainostus: vain 4,50€!) sekä taattua kauppahallimaista tunnelmaa.

Tämä päivitys on täynnä liiallista ylistyssanojen käyttöä, mutta hei, tätä päivää on odotettu viimeisen vuoden ajan.

Nähdään avajaisissa!

Mikko

Vastaa