MBakeryn Kakut

Pyöreät kakut 5hlö, 10hlö ja 20hlö koossa, pidemmällä tilausajalla 25hlö, 30hlö ja 40hlö levykakut sekä kakut erityisruokavalioihin. Huomioithan, että leipomossamme käsitellään vehnäjauhoja! 10hlö kakuista saatavilla myös valmiiksi paloiteltu versio! Pyöreät kakut valikoimasta noin kolmen päivän tilausajalla, erikoisemmissa tuotteissa tilausaika 1-2 viikkoa.

Sacherkakku

Vanha klassikko on saanut korean ulkokuoren ja uuden reseptiikan! Tämä konditoria-alan klassikko ihastuttaa kaikkia suklaan ystäviä. Pehmeä suklaamousse ja makea aprikoosihillo yhdistettynä suklaiseen kakkupohjaan tekevät tästä kakusta juuri oikealla tavalla tuhdin. Laktoositon, leivottu gluteenittomista raaka-aineista.

Hubbabubba-kakku

Kauden ehkä ilahduttavin kakku on kuin tehty lasten syntymäpäivillä tai ysärilasten illanistujaisiin! Kakku todellakin maistuu hubbabubba-purkalta ja koko komeuden kruunaa kaunis strösselipinta. Kakussa sisällä herkullinen muffinssipohja. Laktoositon, gluteenittomista raaka-aineista.

Halloweenkakku laku-valkosuklaa

Halloween on kohta ovella ja nyt on hyvä hetki tilata tämä syyskauden huikein kakku! Halloweenkakkumme sisältää valkosuklaata ja lakritsivanukasta ja kakun koristelut eivät jätä ketään kylmäksi! Kakku valikoimassa 24.10.-3.11. 10hlö ja 5hlö koossa. Vähälaktoosinen, gluteenittomista raaka-aineista.

Mustaherukkainen Cassis-kakku

Tämä tuote valikoimissa 12.9. alkaen! Konditoria-alan maailmanmestari Emeliina Papinniemen suunnittelema mustaherukkainen Cassis-kakku on täydellinen herkku syksyyn! Paljon marjaa ja kermaista moussea sekä kauniimpaakin kauniimmat koristelut luovat tästä kakusta juhlapöytien ykkösherkun! Laktoositon, sisältää pähkinää.

Lime-valkosuklaakakku

MBakeryn erittäin toivottu lime-valkosuklaakakku on takaisin valikoimissa! Tämä hurmaava herkku sisältää valkosuklaamoussea, raikasta lime-vanukasta ja gluteenitonta kakkupohjaa. Kuvassa 10 henkilön paloiteltu kakku! Vähälaktoosinen, gluteenittomista raaka-aineista.

Mango-juusto

MBakeryn valikoiman ensimmäinen juustokakku on sopivasti tuhti ja tietenkin herkullinen. Keksipohja, mangohilloke ja mangojuustokakku muodostavat ihanan täyteläisen yhdistelmän, joka maistuu niin lapsille kuin aikuisillekin! Laktoositon.

Tummasuklaa-vadelma

Tämä kakku on yksi ensimmäisiä MBakeryn tuotteita ja niin hyvä sellainen, että tuote on ollut valikoimissamme koko ajan vuodesta 2012 alkaen! Tummasuklainen mousse ja raikas vadelmavanukas luovat yhdessä klassisen yhdistelmän. Laktoositon.

Villit marjat

Tämä moussekakku tuo juhlapöytään raikkaan ulkonäön ja koko perheelle sopivan makumaailman. Mansikka, mustikka ja vadelma yhdistyvät tässä kakussa gluteenittomaan suklaiseen kakkupohjaan. Laktoositon, gluteenittomista raaka-aineista.

Moderni mansikkakermakakku

Tämä ihastuttava klassikkomaku ei mene koskaan pois muodista. Mansikkainen kermakakku on saanut käsissämme uuden raikkaan ulkonäön! Laktoositon, gluteenittomista raaka-aineista leivottu.

Maitosuklaakakku

Uusi herkullinen maitosuklainen juustokakku ja vielä herkullisella oman leipomon tummalla gluteenittomalla kakkupohjalla! Huomioithan, että kuvan kakku on koristeluiltaan 10hlö paloiteltu kakku! Vähälaktoosinen, gluteenittomista raaka-aineista leivottu.

Isänpäivän suklaa-hedelmäkakku

Isänpäivänä herkutellaan MBakeryn herkullisella isänpäiväkakulla, joka maistuu suklaalta ja raikkaalta hedelmävanukkaalta. Kokonaisuuden kruunaa Mimisversojen aidot kukkaset! Tämä ihastuttava kakku on valikoimissa 9.-10.11. Laktoositon, gluteenittomista raaka-aineista.

Kvartettikakku

Miksi valita yksi kakkumaku, kun samassa kakussa voi saada neljä? Kvartettikakussa on neljännes lime-valkosuklaata, maitosuklaista juustokakkua, villit marjat -kakkua sekä raikasta passion-mansikkakakkua! Huom! Kakun passion-mansikkaneljännes tulee vaihtumaan hubbabubaksi! Vähälaktoosinen, gluteenittomista raaka-aineista, tämä kakku vain 10hlö koossa.

Porkkanakakku

Mehevän maistuva piirakkamainen kakku, jonka klassisen porkkanakakkupohjan kruunaa suussa sulava tuorejuustokuorrute ja porkkanakoristeet. 5hlö ja 10hlö koossa! Laktoositon.

Rocky road

Amerikkalainen klassikko on tuhdin suklainen koko perheen herkku, joka ei jätä ketään kylmäksi! Tässä kakussa maistuu suklaa, keksit, mud cake -pohja, pähkinät ja vaahtokarkit. 5hlö ja 10hlö koossa! Laktoositon.

Mokkapalakakku

Onko mitään parempaa kuin mokkapalakakku ja kuppi kahvia? No tietenkin MBakeryn mokkapalakakku ja kuppi kahvia! Tämä herkku nyt MBakeryn valikoimissa 5hlö ja 10hlö koossa! Laktoositon.

Räätälöity kakku

Jokainen tilaisuus ansaitsee arvoisensa ja näköisensä kakun.

Luomme kakun lasten syntymäpäiville, rippijuhliin tai teemakekkereihin toiveittesi mukaan. Erikoiskakkujen tilausaika on noin kaksi viikkoa. Voit tilata kakkuun myös erilliset erikoiskoristeet!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vastaa