Kakut

Pyöreät kaku 5hlö, 10hlö ja 20hlö koossa, tilauksesta 25-40hlö levykakut sekä erityisruokavaliot. 10hlö kakuista saatavilla myös valmiiksi paloiteltu versio! Pyöreät kakut valikoimasta noin kolmen päivän tilausajalla, erikoisemmissa tuotteissa tilausaika 1-2 viikkoa.

Villit marjat

Tämä moussekakku tuo juhlapöytään raikkaan ulkonäön ja koko perheelle sopivan makumaailman. Mansikka, mustikka ja vadelma yhdistyvät tässä kakussa gluteenittomaan suklaiseen kakkupohjaan. Laktoositon, gluteeniton.

Suklaa-hedelmäkakku isänpäivään!

Isänpäiväksi teemme ihastuttavan suklaa-hedelmäkakun, jossa yhdistyy tumma belgialainen suklaa ja raikas hedelmävanukas. Kukkaset kakun päällä ovat tänä vuonna ruiskukkasia! Laktoositon, gluteeniton.

Kvartettikakku

Miksi valita yksi kakkumaku, kun samassa kakussa voi saada neljä? Kvartettikakussa on neljännes lime-valkosuklaata, maitosuklaista juustokakkua, passion-mansikkaa ja villit marjat -kakkua. Vähälaktoosinen, gluteeniton, tämä kakku vain 10hlö koossa.

Passion-mansikka

MBakeryn klassikkokakku – iloisen keltainen passion-mansikka on taas valikoimissa! Aidosta passionpyreestä makunsa saava kepeä mousse ja mansikan makeus ovat lyömätön yhdistelmä! Koristelu sisältää mantelia. Laktoositon, gluteeniton.

Valkosuklaa-lime

Kirpeä lime ja täyteläinen valkosuklaa luovat tyylikkään yhdistelmän, joka vie tilaisuuden kuin tilaisuuden uuteen ulottuvuuteen. Valikoimamme kaikkien aikojen suosituin maku. Kuvassa 10hlö kakku paloiteltuna! Vähälaktoosinen, gluteeniton.

Moderni vadelmakermakakku

Ihastuttavan yksinkertaisia makuja, mutta niin uskomattoman herkullinen! Klassikkomaku vadelmainen kermakakku on saanut uuden ulkonäön. Laktoositon, gluteeniton.

Tummasuklaa-vadelma

Belgialaisen tummasuklaan ylellisyys ja vadelmavanukkaan raikkaus muodostavat täydellisen makuelämyksen. Klassinen makuyhdistelmä ja kaunis muotoilu luovat yhdessä yhden suosituimmista kakuistamme. Laktoositon.

Kiss My Turku -kakku

Ylpeästi turkulainen kakku, jossa maistuu mustikkainen juustokakku ja täyteläinen mudcake -pohja! Myydään vain 10hlö koossa joko kokonaisena tai paloiteltuna. Laktoositon, luontaisesti gluteeniton.

Moderni mansikkakermakakku

Tämä ihastuttava klassikkomaku ei mene koskaan pois muodista. Mansikkainen kermakakku on saanut käsissämme uuden raikkaan ulkonäön! Laktoositon, gluteeniton.

Maitosuklaakakku

Uusi herkullinen maitosuklainen juustokakku ja vielä herkullisella oman leipomon tummalla gluteenittomalla kakkupohjalla! Huomioithan, että kuvan kakku on koristeluiltaan 10hlö paloiteltu kakku! Vähälaktoosinen, gluteeniton.

Tyrni-juusto

Kirpeän raikas juustokakku, jossa voit maistaa varsinaissuomalaisten tyrnimarjojen kirpsakan maun, jota tasapainottaa juustokakun pehmeys. Tuotteen reseptiä muokattu ja tuote ei sisällä enää pähkinää! Laktoositon, gluteeniton.

Mango-juusto

MBakeryn valikoiman ensimmäinen juustokakku on sopivasti tuhti ja tietenkin herkullinen. Keksipohja, mangohilloke ja mangojuustokakku muodostavat ihanan täyteläisen yhdistelmän. Laktoositon.

Porkkanakakku

Mehevän maistuva piirakkamainen kakku, jonka klassisen porkkanakakkupohjan kruunaa suussa sulava tuorejuustokuorrute ja porkkanakoristeet. 5hlö ja 10hlö koossa! Laktoositon.

Rocky road

Amerikkalainen klassikko on tuhdin suklainen koko perheen herkku, joka ei jätä ketään kylmäksi! Tässä kakussa maistuu suklaa, keksit, mud cake -pohja, pähkinät ja vaahtokarkit. 5hlö ja 10hlö koossa! Laktoositon.

Räätälöity kakku

Jokainen tilaisuus ansaitsee arvoisensa ja näköisensä kakun.

Luomme kakun lasten syntymäpäiville, rippijuhliin tai teemakekkereihin toiveittesi mukaan. Katso galleriasta, millaisia kakkuja olemme jo toteuttaneet ja ota askel kohti yksilöllisiä sekä mahtavia juhlia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vastaa