Kakut

Pyöreät kaku 5hlö, 10hlö ja 20hlö koossa, tilauksesta 25-40hlö levykakut sekä erityisruokavaliot. 10hlö kakuista saatavilla myös valmiiksi paloiteltu versio! Pyöreät kakut valikoimasta noin kolmen päivän tilausajalla, erikoisemmissa tuotteissa tilausaika 1-2 viikkoa.

Passion-mansikkakakku

Tätä keltainen juhlapöydän kaunistusta voi kutsua jo MBakeryn klassikoksi, sillä passion-mansikka on yksi kaikkien aikojen suosituimmista mauistamme. Keltaisen pinnan alta löytyy passion- ja mansikkamoussea sekä gluteenitonta kakkupohjaa. Laktoositon, gluteenittomista raaka-aineista.

Caramel-kakku

Caramel-kakku sisältää nimensä mukainen kermaista caramel-moussea, vaniljakreemiä ja tummaa suklaista kakkupohjaa! Elegantti koristelu kruunaa kakun. Laktoositon, gluteenittomista raaka-aineista.

Kvartettikakku

Miksi valita yksi kakkumaku, kun samassa kakussa voi saada neljä? Kvartettikakussa on neljännes mango-juustokakkua, maitosuklaista juustokakkua, villit marjat -kakkua sekä kuvasta poiketen oranssia tyrni-juustokakkua! Vähälaktoosinen, gluteenittomista raaka-aineista, tämä kakku vain 10hlö koossa.

Äitienpäiväkakku mansikka-valkosuklaa

Vain parasta äidille! MBakeryn äitienpäiväkakku on odotettu mansikka-valkosuklaa. Tämä raikas kokonaisuus maistuu varmasti koko perheelle ja se on valikoimissa koossa 5hlö, 10hlö ja 20hlö! Kakku valikoimissa myös äitienpäivän jälkeen. Vähälaktoosinen, gluteeniton.

Lime-valkosuklaakakku

MBakeryn erittäin toivottu lime-valkosuklaakakku on takaisin valikoimissa! Tämä hurmaava herkku sisältää valkosuklaamoussea, raikasta lime-vanukasta ja gluteenitonta kakkupohjaa. Kuvassa 10 henkilön paloiteltu kakku! Vähälaktoosinen, gluteeniton.

Mango-juusto

MBakeryn valikoiman ensimmäinen juustokakku on sopivasti tuhti ja tietenkin herkullinen. Keksipohja, mangohilloke ja mangojuustokakku muodostavat ihanan täyteläisen yhdistelmän. Laktoositon.

Tummasuklaa-vadelma

Belgialaisen tummasuklaan ylellisyys ja vadelmavanukkaan raikkaus muodostavat täydellisen makuelämyksen. Klassinen makuyhdistelmä ja kaunis muotoilu luovat yhdessä yhden suosituimmista kakuistamme. Laktoositon.

Villit marjat

Tämä moussekakku tuo juhlapöytään raikkaan ulkonäön ja koko perheelle sopivan makumaailman. Mansikka, mustikka ja vadelma yhdistyvät tässä kakussa gluteenittomaan suklaiseen kakkupohjaan. Laktoositon, gluteenittomista raaka-aineista.

Moderni mansikkakermakakku

Tämä ihastuttava klassikkomaku ei mene koskaan pois muodista. Mansikkainen kermakakku on saanut käsissämme uuden raikkaan ulkonäön! Laktoositon, gluteeniton.

Maitosuklaakakku

Uusi herkullinen maitosuklainen juustokakku ja vielä herkullisella oman leipomon tummalla gluteenittomalla kakkupohjalla! Huomioithan, että kuvan kakku on koristeluiltaan 10hlö paloiteltu kakku! Vähälaktoosinen, gluteeniton.

Tyrni-juusto

Kirpeän raikas juustokakku, jossa voit maistaa varsinaissuomalaisten tyrnimarjojen kirpsakan maun, jota tasapainottaa juustokakun pehmeys. Tuotteen reseptiä muokattu ja tuote ei sisällä enää pähkinää! Laktoositon, gluteeniton.

Porkkanakakku

Mehevän maistuva piirakkamainen kakku, jonka klassisen porkkanakakkupohjan kruunaa suussa sulava tuorejuustokuorrute ja porkkanakoristeet. 5hlö ja 10hlö koossa! Laktoositon.

Rocky road

Amerikkalainen klassikko on tuhdin suklainen koko perheen herkku, joka ei jätä ketään kylmäksi! Tässä kakussa maistuu suklaa, keksit, mud cake -pohja, pähkinät ja vaahtokarkit. 5hlö ja 10hlö koossa! Laktoositon.

Mokkapalakakku

Onko mitään parempaa kuin mokkapalakakku ja kuppi kahvia? No tietenkin MBakeryn mokkapalakakku ja kuppi kahvia! Tämä herkku nyt MBakeryn valikoimissa 5hlö ja 10hlö koossa! Laktoositon.

Räätälöity kakku

Jokainen tilaisuus ansaitsee arvoisensa ja näköisensä kakun.

Luomme kakun lasten syntymäpäiville, rippijuhliin tai teemakekkereihin toiveittesi mukaan. Erikoiskakkujen tilausaika on noin kaksi viikkoa. Voit tilata kakkuun myös erilliset erikoiskoristeet!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vastaa