MBakeryn Kakut

Pyöreät kakut 5hlö, 10hlö ja 20hlö koossa, pidemmällä tilausajalla 25hlö, 30hlö ja 40hlö levykakut sekä kakut erityisruokavalioihin. 10hlö kakuista saatavilla myös valmiiksi paloiteltu versio lisämaksusta! Pyöreät kakut valikoimasta noin kolmen päivän tilausajalla, erikoisemmissa tuotteissa tilausaika 1-2 viikkoa. Otamme tilaukset vastaan VAIN puhelimitse ja sähköpostitse!
HUOMIOITHAN, ETTÄ TILOISSAMME KÄSITELLÄÄN VILJATUOTTEITA JA PÄHKINÄÄ! Joten tuotteemme saattavat sisältää viljan tai pähkinän jämiä.

Minttu-Suklaajuustokakku

VALIKOIMASSA 7.2 ALKAEN.Suussa sulavan, tuhdin täyteläinen minttu-suklaajuustokakku on valmistettu aitoon belgialaiseen tummaan suklaaseen. Makua kakku saa siitä ainoasta ja oikeasta, aidosta minttuviinasta. LAKTOOSITON.

Tyrni-juustokakku

Tämä kakku on MBakeryn kunnianosoitus yhdelle kylmän pohjolan arvomarjoista, tyrnimarjalle. Raikkaassa kakussa tyrni on arvoisessa asemassa. LAKTOOSITON JA LEIVOTTU GLUTEENITTOMISTA RAAKA-AINEISTA.

Sacherkakku

Vanha klassikko on saanut korean ulkokuoren ja uuden reseptiikan! Tämä konditoria-alan klassikko ihastuttaa kaikkia suklaan ystäviä. Pehmeä suklaamousse ja makea aprikoosihillo yhdistettynä suklaiseen kakkupohjaan tekevät tästä kakusta juuri oikealla tavalla tuhdin. LAKTOOSITON JA LEIVOTTU GLUTEENITTOMISTA RAAKA-AINEISTA.

Tiramisu

Makumatka Roomaan! Klassikko kakku aikuiseen makuun. Aidolla Amaretto-liköörillä sekä Mascarbone-juustolla maustettu kakku hakee vertaistaan. Tiramisun mehevyyden takaa tuorepaahtokahvista valmistettu kahvikoostumus. LAKTOOSITON.

Villit marjat

Tämä moussekakku tuo juhlapöytään raikkaan ulkonäön ja koko perheelle sopivan makumaailman. Mansikka, mustikka ja vadelma yhdistyvät tässä kakussa gluteenittomaan suklaiseen kakkupohjaan. LAKTOOSITON JA LEIVOTTU GLUTEENITTOMISTA RAAKA-AINEISTA.

Tummasuklaa-vadelma

Tämä kakku on yksi ensimmäisiä MBakeryn tuotteita ja niin hyvä sellainen, että tuote on ollut valikoimissamme koko ajan vuodesta 2012 alkaen! Tummasuklainen mousse ja raikas vadelmavanukas luovat yhdessä klassisen makuyhdistelmän, joka maistuu niin aikuisille kuin lapsillekin. LAKTOOSITON.

Lime-valkosuklaakakku

MBakeryn erittäin toivottu lime-valkosuklaakakku on takaisin valikoimissa! Tämä hurmaava herkku sisältää valkosuklaamoussea, raikasta lime-vanukasta ja gluteenitonta kakkupohjaa. Kuvassa 10 henkilön paloiteltu kakku! VÄHÄLAKTOOSINEN JA LEIVOTTU GLUTEENITTOMISTA RAAKA-AINEISTA.

Mango-juusto

MBakeryn valikoiman ensimmäinen juustokakku on sopivasti tuhti ja tietenkin herkullinen. Keksipohja, mangohilloke ja mangojuustokakku muodostavat ihanan täyteläisen yhdistelmän, joka maistuu niin lapsille kuin aikuisillekin! LAKTOOSITON.

Porkkanakakku

Mehevän maistuva piirakkamainen kakku, jonka klassisen porkkanakakkupohjan kruunaa suussa sulava tuorejuustokuorrute ja porkkanakoristeet. 5hlö ja 10hlö koossa! LAKTOOSITON.

Rocky road

Amerikkalainen klassikko on tuhdin suklainen koko perheen herkku, joka ei jätä ketään kylmäksi! Tässä kakussa maistuu suklaa, keksit, mud cake -pohja, pähkinät ja vaahtokarkit. 5hlö ja 10hlö koossa! LAKTOOSITON.

Brownie

MBakeryn suklainen brownie-kakku on suklaan ystävän unelma. Mehevää gluteenitonta suklaabrownieta päälystettynä suklaatryffelillä ja suklaapaloilla. 5hlö koossa! LAKTOOSITON JA LEIVOTTU GLUTEENITTOMISTA RAAKA-AINEISTA

Räätälöity kakku

Jokainen tilaisuus ansaitsee arvoisensa ja näköisensä kakun.

Luomme kakun lasten syntymäpäiville, rippijuhliin tai teemakekkereihin toiveittesi mukaan. Erikoiskakkujen tilausaika on noin kaksi viikkoa. Voit tilata kakkuun myös erilliset erikoiskoristeet! Lisää kuvia kakuista Instagramissa @mbakeryerikoiskakut Ota yhteyttä ja kysy lisää!