Kakut

Pyöreät kaku 5hlö, 10hlö ja 20hlö koossa, tilauksesta 25-40hlö levykakut sekä erityisruokavaliot. 10hlö kakuista saatavilla myös valmiiksi paloiteltu versio! Pyöreät kakut valikoimasta noin kolmen päivän tilausajalla, erikoisemmissa tuotteissa tilausaika 1-2 viikkoa.

Villit marjat

Tämä moussekakku tuo juhlapöytään raikkaan ulkonäön ja koko perheelle sopivan makumaailman. Mansikka, mustikka ja vadelma yhdistyvät tässä kakussa gluteenittomaan suklaiseen kakkupohjaan. Laktoositon, gluteenittomista raaka-aineista.

Caramel-kakku

Caramel-kakku sisältää nimensä mukainen kermaista caramel-moussea, vaniljakreemiä ja tummaa suklaista kakkupohjaa! Elegantti koristelu kruunaa kakun. Laktoositon, gluteenittomista raaka-aineista.

Kvartettikakku

Miksi valita yksi kakkumaku, kun samassa kakussa voi saada neljä? Kvartettikakussa on neljännes mango-juustokakkua, maitosuklaista juustokakkua, villit marjat -kakkua sekä kuvasta poiketen oranssia tyrni-juustokakkua! Vähälaktoosinen, gluteenittomista raaka-aineista, tämä kakku vain 10hlö koossa.

Moderni vadelmakermakakku

Ihanan perinteinen maku yhdistettynä MBakeryn ihanan moderniin muotoiluun! Aitoa kermaa, vadelmaa ja kaunis punainen kiille kakun päällä viimeistelevät tämän raikkaan vadelmaisen kokonaisuuden! Laktoositon,
gluteeniton.

Sydänkakku valkosuklaa-vadelma

Onko kauniimpaa kakkua kuin meidän sydänkakkumme! Kakun pinta on täynnä pieniä sydämiä ja sisältä puolestaan löytyy valkosuklaamoussea sekä raikasta vadelmavanukasta. Vähälaktoosinen, gluteeniton.

Mango-juusto

MBakeryn valikoiman ensimmäinen juustokakku on sopivasti tuhti ja tietenkin herkullinen. Keksipohja, mangohilloke ja mangojuustokakku muodostavat ihanan täyteläisen yhdistelmän. Laktoositon.

Tummasuklaa-vadelma

Belgialaisen tummasuklaan ylellisyys ja vadelmavanukkaan raikkaus muodostavat täydellisen makuelämyksen. Klassinen makuyhdistelmä ja kaunis muotoilu luovat yhdessä yhden suosituimmista kakuistamme. Laktoositon.

Minttu-juustokakku

Erittäin suosittu talvikauden maku minttu-suklainen juustokakku on taas valikoimassa! Tämä herkku sisältää tujauksen aitoa Minttuviinaa ja maistuu tietenkin herkulliselta. Kuvassa paloiteltu kakku! Laktoositon.

Moderni mansikkakermakakku

Tämä ihastuttava klassikkomaku ei mene koskaan pois muodista. Mansikkainen kermakakku on saanut käsissämme uuden raikkaan ulkonäön! Laktoositon, gluteeniton.

Maitosuklaakakku

Uusi herkullinen maitosuklainen juustokakku ja vielä herkullisella oman leipomon tummalla gluteenittomalla kakkupohjalla! Huomioithan, että kuvan kakku on koristeluiltaan 10hlö paloiteltu kakku! Vähälaktoosinen, gluteeniton.

Tyrni-juusto

Kirpeän raikas juustokakku, jossa voit maistaa varsinaissuomalaisten tyrnimarjojen kirpsakan maun, jota tasapainottaa juustokakun pehmeys. Tuotteen reseptiä muokattu ja tuote ei sisällä enää pähkinää! Laktoositon, gluteeniton.

Porkkanakakku

Mehevän maistuva piirakkamainen kakku, jonka klassisen porkkanakakkupohjan kruunaa suussa sulava tuorejuustokuorrute ja porkkanakoristeet. 5hlö ja 10hlö koossa! Laktoositon.

Rocky road

Amerikkalainen klassikko on tuhdin suklainen koko perheen herkku, joka ei jätä ketään kylmäksi! Tässä kakussa maistuu suklaa, keksit, mud cake -pohja, pähkinät ja vaahtokarkit. 5hlö ja 10hlö koossa! Laktoositon.

Räätälöity kakku

Jokainen tilaisuus ansaitsee arvoisensa ja näköisensä kakun.

Luomme kakun lasten syntymäpäiville, rippijuhliin tai teemakekkereihin toiveittesi mukaan. Erikoiskakkujen tilausaika on noin kaksi viikkoa. Voit tilata kakkuun myös erilliset erikoiskoristeet!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vastaa