MBakeryn Leivokset

Limoncello-leivos

Kevät, Italia ja hienostunut makumaailma ovat tämän kauniin leivoksen teemoja. Leivos sisältää aitoa Limoncello-likööriä, suklaista kakkupohjaa ja paljon makua! Laktoositon, gluteenittomista raaka-aineista.

Lime-valkosuklaaleivos

Klassisen kaunis ja herkullinen lime-valkosuklaa maistuu nimensä mukaisesti täyteläiseltä valkosuklaamousselta ja kirpsakalta limevanukkaalta. Sisältä löydät vaaleaa gluteenitonta kakkupohjaa ja päällä leivoksessa ihanaa limehilloketta! Vähälaktoosinen, gluteenittomista raaka-aineista.

Passion-mansikkaleivos

Suosikkimme on taas palannut valikoimaan! Tämä MBakeryn leivos maistuu passionin ja mansikan yhdistelmältä ja on ihanan raikas! Leivos on Laktoositon ja leivottu gluteenittomista raaka-aineista.

Vegaaninen mandariinileivos

Tämä oranssi herkkupala maistuu kepeältä mandariinilta ja on kaiken muun hyvän lisäksi myös vegaaninen! Kaunis kiillepinta ja kreemipursotukset viimeistelevät kokonaisuuden! Maidoton, vegaaninen, gluteenittomista raaka-aineista.

Kirsikkatarhaleivos

MBakeryn uusi ihastuttava kirsikkatarha vie makumatkan kesäiseen puutarhaan. Aidon kirsikan makuinen uutuus on valmistettu gluteenittomista raaka-aineista. Laktoositon

Kevätleivos

Kevään tuulahdus on saapunut. Kevätleivoksemme maistuu persikan ja passionin yhdistelmältä. Leivos on valmistettu gluteenittomista raaka-aineista. Laktoositon.

Shampanja-tryffeli

Jokaisen suklaan ystävän lempileivos kätkee sisäänsä täyteläistä suklaata, mousseja sekä hilloa. Tämä herkullinen leivos on ollut meillä valikoimassa alusta alkaen! Laktoositon.

Sitruuna-marenki

MBakeryn herkullistakin herkullisempi sitruuna-marenki on takaisin valikoimissa! Sitruunainen täyte, gluteenittomista raaka-aineista ja maidoton kakkupohja ja makeaa italialaista kuumamarenkia. Gluteenittomista raaka-aineista, maidoton.

Hasselpähkinäleivos

MBakeryn hasselpähkinäleivos on pehmeän pähkinäinen ja suklainen herkku, jonka koristeissa näkyy talvikauden värit. Tämä uutuusleivos on jokaisen suklaan ystävän uusi lemppari! Vähälaktoosinen.

Tummasuklaa-vadelmaleivos

MBakeryn tummasuklaa-vadelmaleivos sisältää tummaa ja täyteläistä belgialaista suklaata, vadelmavanukasta ja tummaa kakkupohjaa! Koristeluun olemme tähän kauteen vaihtaneet kiiltävän suklaapinnan mattapintaiseksi. Laktoositon, gluteenittomista raaka-aineista.

Vegaaninen Mansikkaherkku

Herkullinen mansikkamousse ja -hilloke suklaakupposessa sekä marja- ja suklaakoristeita. Tämä tuote on maidoton, vegaaninen ja gluteenittomista raaka-aineista leivottu.

Perunaleivos

Konditoria-alan klassikko, jossa maistuu tuhti suklaa ja rommi. Jokaisella leipomolla on oma perunaleivoksensa ja meidän versiomme tästä klassikosta on saanut paljon kehuja, sillä makua tästä ei ainakaan puuttu! Vähälaktoosinen.

Vadelma-mascarponeleivos

Tästä ei liian makeasta leivoksesta löydät italialaisen mascarponen makua sekä raikasta vadelmaa! Herkullinen leivos sopii täydellisesti vaikka kuohuviinin kanssa nautittavaksi. L, gluteenittomista raaka-aineista.

Sydänleivos

Kuvaakin kauniimpi sydänleivos on takaisin MBakeryn valikoimissa! Tämä ystävänpäiväänkin sopiva herkku maistuu kutkuttavalta valkosuklaalta ja raikkaalta vadelmalta punaisen kiilteen alla. VL, leivottu gluteenittomista raaka-aineista.

Vastaa