MBakeryn Leivokset

Minttu-suklaajuustoleivos

VALIKOIMASSA 7.2 ALKAEN.Suussa sulavan, tuhdin täyteläinen minttu-suklaajuustokakku on valmistettu aitoon belgialaiseen tummaan suklaaseen. Makua kakku saa siitä ainoasta ja oikeasta, aidosta minttuviinasta. LAKTOOSITON.

Mansikka-pistaasileivos

Tässä on kesän näyttävin leivos, joka on kesän yksi suosituimmista! Kesän ykkös maku MANSIKKA ja pehmeä brownie pohja yhdistettynä herättää jo ulkonäöllään herkkunälän! LAKTOOSITON JA LEIVOTTU GLUTEENITTOMISTA RAAKA-AINEISTA

Shampanja-tryffeli

Jokaisen suklaan ystävän lempileivos kätkee sisäänsä täyteläistä suklaata, mousseja sekä hilloa. Tämä herkullinen leivos on ollut meillä valikoimassa alusta alkaen! LAKTOOSITON JA LEIVOTTU GLUTEENITTOMISTA RAAKA-AINEISTA.

Hasselpähkinäleivos

MBakeryn hasselpähkinäleivos on pehmeän pähkinäinen ja suklainen herkku, jonka koristeissa näkyy talvikauden värit. Tämä uutuusleivos on jokaisen suklaan ystävän uusi lemppari! VÄHÄLAKTOOSINEN.

Limoncello-leivos

Kevät, Italia ja hienostunut makumaailma ovat tämän kauniin leivoksen teemoja. Leivos sisältää aitoa Limoncello-likööriä, suklaista kakkupohjaa ja paljon makua! VÄHÄLAKTOOSINEN JA LEIVOTTU GLUTEENITTOMISTA RAAKA-AINEISTA.

Vegaaninen mango

Tämä keltainen herkkupala maistuu mangolta ja on kaiken muun hyvän lisäksi myös vegaaninen! Kaunis kiillepinta ja mangopalat viimeistelevät kokonaisuuden! VEGAANINEN JA LEIVOTTU GLUTEENITTOMISTA RAAKA-AINEISTA

Tummasuklaa-vadelmaleivos

MBakeryn tummasuklaa-vadelmaleivos sisältää tummaa ja täyteläistä belgialaista suklaata, vadelmavanukasta ja tummaa kakkupohjaa! Koristeluun olemme tähän kauteen vaihtaneet kiiltävän suklaapinnan mattapintaiseksi. LAKTOOSITON JA LEIVOTTU GLUTEENITTOMISTA RAAKA-AINEISTA.

Vegaaninen Mansikkaherkku

Herkullinen mansikkamousse ja -hilloke suklaakupposessa sekä marja- ja suklaakoristeita. VEGAANINEN JA LEIVOTTU GLUTEENITTOMISTA RAAKA-AINEISTA.

Perunaleivos

Konditoria-alan klassikko, jossa maistuu tuhti suklaa ja rommi. Jokaisella leipomolla on oma perunaleivoksensa ja meidän versiomme tästä klassikosta on saanut paljon kehuja, sillä makua tästä ei ainakaan puuttu! VÄHÄLAKTOOSINEN.