Leivokset

Lime-valkosuklaaleivos

Kauniin valkosuklaisen kuorrutteen alta löytyy kirpeän limen sekä täyteläisen valkosuklaamoussen harmoninen yhdistelmä. Tämä on yksi leipomomme suosituimmista leivoksista! Vähälaktoosinen, gluteeniton.

Tummasuklaa-vadelmaleivos

MBakeryn tummasuklaa-vadelmaleivos sisältää tummaa ja täyteläistä belgialaista suklaata, vadelmavanukasta ja tummaa kakkupohjaa! Koristeluun olemme tähän kauteen vaihtaneet kiiltävän suklaapinnan mattapintaiseksi. Laktoositon

Suomi, tasan 100! -leivos

Suomi täyttää tänä vuonna 100 vuotta ja tämän kunniaksi olemme suunnitelleet mielettömän hienon juhlavuosileivoksen! Leivos maistuu ihanan hapokkaalta mustikkaiselta jogurtilta ja lisäksi leivoksen sisältä löytyy karamellista murupohjaa. Laktoositon.

Passion-mansikka

MBakeryn klassikkomaku – iloisen keltainen passion-mansikka on taas valikoimissa! Aidosta passionpyreestä makunsa saava kepeä mousse ja mansikan makeus ovat lyömätön yhdistelmä! Koristelu sisältää mantelia. Laktoositon, gluteeniton.

Iso marenki

Valtavan kokoinen MBakeryn iso marenki on maustettu suklaakastikkeella! Toimii loistavasti kahvin kera tai vaikka jaettavaksi. Gluteeniton, maidoton.

Mustikka-juustoleivos

Merkullinen mustikkainen juustokakku yhdistettynä luontaisesti gluteenittomaan mud cake -pohjaan, tekevät tästä leivoksesta mielettömän herkullisen ja korea lila ulkokuori viimeistelee kokonaisuuden. Laktoositon ja gluteeniton.

Shampanja-tryffeli

Jokaisen suklaan ystävän lempileivos kätkee sisäänsä täyteläistä suklaata, mousseja sekä hilloa. Tästä herkkumausta löytyy myös kakku! Laktoositon.

Sitruuna-marenki

MBakeryn herkullistakin herkullisempi sitruuna-marenki on takaisin valikoimissa! Sitruunainen täyte, gluteeniton ja maidoton kakkupohja ja makeaa italialaista kuumamarenkia. Gluteeniton, maidoton.

Créme brûlé kinuskilla ja popcornilla

Hienostunut uutuusleivos maistuu kermaiselta vaniljalta sekä kinuskilta ja popcornilta. Tämä leivos toimii täydellisesti shampanjalasin kera! Laktoositon

Perunaleivos

MBakeryn versio kondotoria-alan klassikkoleivoksesta. Tuhtia suklaata, rommia ja paljon nostalgiaa. Laktoositon.

Tyrni-juusto

Kirpeän raikas juustokakkuleivos, jossa voit maistaa varsinaissuomalaisten tyrnimarjojen kirpsakan maun, jota tasapainottaa juustokakkumassan pehmeys. Laktoositon, gluteeniton.

Mansikkaherkku

Herkullinen mansikkamousse ja -hilloke suklaakupposessa. Tämä tuote on maidoton, vegaaninen ja gluteeniton.

Limoncello-eclair

Tämä ranskalainen hienostunut leivos yhdistää mehevän tainakuoren, raikkaan limoncello-likööriä sisältävän sitruksisen moussen ja kauniin valkosuklaisen pinnan täydelliseksi kokonaisuudeksi! Laktoositon.

Kiss My Turku -kakkupala

Ylpeästi turkulaisessa Kiss My Turku -kakkupalassa maistuu mustikkainen juustokakku ja gluteeniton herkullinen mud cake -pohja. Laktoositon, gluteeniton.

Macaron-leivos

Tämä pieni, mutta sitäkin maistuvampi trendi-leivos tuo piristystä päivään kuin päivään. Leivos voidaan toteuttaa erilaisilla täytteillä ja myös melkein jokaisessa sateenkaaren värissä. Laktoositon, gluteeniton.

Vastaa