MBakeryn Leivokset

Itsenäisyyspäiväleivos

Itsenäisyyspäivä maistuu tänä vuonna valkosuklaalta ja lakalta! Tämä klassisen kaunis leivos ihastuttaa itsenäisyyspäivän juhlapöydissä varmasti! Vähälaktoosinen, gluteenittomista raaka-aineista.

Suomi, tasan 100!

Juhlavuosileivos on taas takaisin valikoimassa ilahduttamassa myös 101-vuotiasta Suomea! Tämä herkku maistuu mustikalta ja jogurtilta ja lisäksi leivoksesta löytyy herkullinen crumble-pohja. Laktoositon.

Jouluinen juustokakkuleivos

Tämä joulupöydän kaunein leivos on saanut makunsa piparkakuista ja glögistä! Kermaista piparkakkumausteilla maustettua moussea, keksipohjaa ja glögikiille tekevät tästä leivoksesta täydellisen nautittavaksi juhla-aterian jälkeen. Laktoositon.

Kaneli-appelsiinileivos

Raikas talvikauden appelsiinileivos! Leivoksen päällä herkullista kanelikiillettä ja leivoksen sisällä suklaapohjaa. Hienostunut valinta vaikka kuohuviinin kera. Laktoositon, gluteenittomista raaka-aineista leivottu.

Sacherleivos

MBakeryn uutusversio konditoria-alan klassikkokakusta! Tämä herkullinen leivos sisältää runsaasti pehmeää suklaamoussea, paljon makeaa aprikoosihilloa ja täyteläistä tummaa kakkupohjaa. Tämä leivos on jokaisen suklaan ystävän herkku! Laktoositon, leivottu gluteenittomista raaka-aineista.

Hasselpähkinäleivos

MBakeryn hasselpähkinäleivos on pehmeän pähkinäinen ja suklainen herkku, jonka koristeissa näkyy talvikauden värit. Tämä uutuusleivos on jokaisen suklaan ystävän uusi lemppari! Vähälaktoosinen.

Shampanja-tryffeli

Jokaisen suklaan ystävän lempileivos kätkee sisäänsä täyteläistä suklaata, mousseja sekä hilloa. Tästä herkkumausta löytyy myös kakku! Laktoositon.

Sitruuna-marenki

MBakeryn herkullistakin herkullisempi sitruuna-marenki on takaisin valikoimissa! Sitruunainen täyte, gluteenittomista raaka-aineista ja maidoton kakkupohja ja makeaa italialaista kuumamarenkia. Gluteenittomista raaka-aineista, maidoton.

Tummasuklaa-vadelmaleivos

MBakeryn tummasuklaa-vadelmaleivos sisältää tummaa ja täyteläistä belgialaista suklaata, vadelmavanukasta ja tummaa kakkupohjaa! Koristeluun olemme tähän kauteen vaihtaneet kiiltävän suklaapinnan mattapintaiseksi. Laktoositon, gluteenittomista raaka-aineista.

Granaattiomenaleivos

Uusi ja raikas granaattiomenaleivos on ihastuttavan kepeä ja tietenkin herkullinen! Granaattiomenaista moussea, granaattiomenan siemeniä ja suklaista kakkupohjaa yhdistävä leivos on tämän kauden suosituimpia! Laktoositon, gluteenittomista raaka-aineista leivottu.

Lime-valkosuklaaleivos

Klassisen kaunis ja herkullinen lime-valkosuklaa maistuu nimensä mukaisesti täyteläiseltä valkosuklaamousselta ja kirpsakalta limevanukkaalta. Sisältä löydät vaaleaa gluteenitonta kakkupohjaa ja päällä leivoksessa ihanaa limehilloketta! Vähälaktoosinen, gluteenittomista raaka-aineista.

Vegaaninen Mansikkaherkku

Herkullinen mansikkamousse ja -hilloke suklaakupposessa sekä marja- ja suklaakoristeita. Tämä tuote on maidoton, vegaaninen ja gluteenittomista raaka-aineista leivottu.

Vastaa