Leivokset

Granaattiomenaleivos

Uusi ja raikas granaattiomenaleivos on ihastuttavan kepeä ja tietenkin herkullinen! Granaattiomenaista moussea, granaattiomenan siemeniä ja suklaista kakkupohjaa yhdistävä leivos on tämän kauden suosituimpia! Laktoositon, gluteenittomista raaka-aineista leivottu.

Hasselpähkinäleivos

MBakeryn hasselpähkinäleivos on pehmeän pähkinäinen ja suklainen herkku, jonka koristeissa näkyy talvikauden värit. Tämä uutuusleivos on jokaisen suklaan ystävän uusi lemppari! Vähälaktoosinen.

Lime-valkosuklaaleivos

Klassisen kaunis ja herkullinen lime-valkosuklaa maistuu nimensä mukaisesti täyteläiseltä valkosuklaamousselta ja kirpsakalta limevanukkaalta. Sisältä löydät vaaleaa gluteenitonta kakkupohjaa ja päällä leivoksessa ihanaa limehilloketta! Vähälaktoosinen, gluteenittomista raaka-aineista.

Passion-mansikkaleivos

MBakeryn klassikkomaku, passion-mansikka, on nyt saanut leivosmuodossaan uudet koristeet! Tämä kesäinen herkku sopii täydellisesti niin kauden juhliin kuin arjen ilahduttajaksikin! Laktoositon gluteenittomista raaka-aineista.

Limoncello-leivos

Aitoa limoncello-likööriä sisältävä sitruunainen leivos on ihanan raikas ja makea samaan aikaan! Sitruunainen mousse ja suklainen kakkupohja sopivat parina täydellisesti! Laktoositon, gluteenittomista raaka-aineista.

Käsintehdyt konvehdit

Konditoriassamme konvehdit viedään täysin uudelle tasolle niin ulkonäön kuin maun puolesta! Makuina mahdollisia ovat esimerkiksi tyrni-vanilja, vadelma-tummasuklaa, minttu-maitosuklaa, passion-valkosuklaa ja vihreä omena! Leipomostamme saatavina myös käsintehdyt marmeladit.

Shampanja-tryffeli

Jokaisen suklaan ystävän lempileivos kätkee sisäänsä täyteläistä suklaata, mousseja sekä hilloa. Tästä herkkumausta löytyy myös kakku! Laktoositon.

Sitruuna-marenki

MBakeryn herkullistakin herkullisempi sitruuna-marenki on takaisin valikoimissa! Sitruunainen täyte, gluteenittomista raaka-aineista ja maidoton kakkupohja ja makeaa italialaista kuumamarenkia. Gluteenittomista raaka-aineista, maidoton.

Tummasuklaa-vadelmaleivos

MBakeryn tummasuklaa-vadelmaleivos sisältää tummaa ja täyteläistä belgialaista suklaata, vadelmavanukasta ja tummaa kakkupohjaa! Koristeluun olemme tähän kauteen vaihtaneet kiiltävän suklaapinnan mattapintaiseksi. Laktoositon, gluteenittomista raaka-aineista.

Perunaleivos

MBakeryn versio kondotoria-alan klassikkoleivoksesta. Tuhtia suklaata, rommia ja paljon nostalgiaa. Laktoositon.

Mansikkaleivos

Tämä leivos on MBakeryn kondiittorien näyte siitä, miltä kesän näyttävin leivos näyttää! Makuna leivoksessa on kesän ykkösmaku eli mansikka ja tämä on yhdistetty suklaiseen kakkupohjaan ja mansikkasydämeen. Laktoositon. gluteenittomista raaka-aineista.

Mansikkaherkku

Herkullinen mansikkamousse ja -hilloke suklaakupposessa sekä marja- ja suklaakoristeita. Tämä tuote on maidoton, vegaaninen ja gluteenittomista raaka-aineista leivottu.

Vadelma-mascarponeleivos

Hienostunut vadelma-mascarponeleivos ei ole liian makea vaan juuri täydellinen herkku lämpimään kesäpäivään. Leivoksessa maistuu mascarpone-juusto sekä kirpeä vadelmavanukas! Laktoositon, gluteenittomista raaka-aineista.

Caramel-leivos

Kermainen ja täyteläinen caramel-leivos sisältää nimensä mukaisesti caramel-moussea ja suklaista kakkupohjaa. Leivoksen viimeistelee kaunis koristelu. Laktoositon, gluteenittomista raaka-aineista.

Macaron-leivos

Tämä pieni, mutta sitäkin maistuvampi trendi-leivos tuo piristystä päivään kuin päivään. Makuina valikoimassa vihreä green apple, keltainen sitruuna, valkoinen vanilja, pinkki vadelma-valkosuklaa, vihreä pistaasi ja valkoinen shampanja!

Vastaa