Leivokset

Granaattiomenaleivos

Uusi ja raikas granaattiomenaleivos on ihastuttavan kepeä ja tietenkin herkullinen! Granaattiomenaista moussea, granaattiomenan siemeniä ja suklaista kakkupohjaa yhdistävä leivos on tämän kauden suosituimpia! Laktoositon, gluteeniton.

Hasselpähkinäleivos

MBakeryn hasselpähkinäleivos on pehmeän pähkinäinen ja suklainen herkku, jonka koristeissa näkyy talvikauden värit. Tämä uutuusleivos on jokaisen suklaan ystävän uusi lemppari! Vähälaktoosinen.

Suomi, tasan 100! -leivos

Suomi täyttää tänä vuonna 100 vuotta ja tämän kunniaksi olemme suunnitelleet mielettömän hienon juhlavuosileivoksen! Leivos maistuu ihanan hapokkaalta mustikkaiselta jogurtilta ja lisäksi leivoksen sisältä löytyy karamellista murupohjaa. Laktoositon.

Glamour sacher

Täyteläisen suklainen klassikkomaku päivitettynä MBakeryn muotoiluun! Suklaata, gluteenitonta suklaapohjaa ja aprikoosia. Laktoositon, gluteeniton.

Limoncello-leivos

Aitoa limoncello-likööriä sisältävä sitruunainen leivos on ihanan raikas ja makea samaan aikaan! Sitruunainen mousse ja suklainen kakkupohja sopivat parina täydellisesti! Laktoositon, gluteenittomista raaka-aineista.

Käsintehdyt konvehdit

Konditoriassamme konvehdit viedään täysin uudelle tasolle niin ulkonäön kuin maun puolesta! Makuina mahdollisia ovat esimerkiksi tyrni-vanilja, vadelma-tummasuklaa, minttu-maitosuklaa, passion-valkosuklaa ja vihreä omena! Leipomostamme saatavina myös käsintehdyt marmeladit.

Shampanja-tryffeli

Jokaisen suklaan ystävän lempileivos kätkee sisäänsä täyteläistä suklaata, mousseja sekä hilloa. Tästä herkkumausta löytyy myös kakku! Laktoositon.

Sitruuna-marenki

MBakeryn herkullistakin herkullisempi sitruuna-marenki on takaisin valikoimissa! Sitruunainen täyte, gluteeniton ja maidoton kakkupohja ja makeaa italialaista kuumamarenkia. Gluteeniton, maidoton.

Tummasuklaa-vadelmaleivos

MBakeryn tummasuklaa-vadelmaleivos sisältää tummaa ja täyteläistä belgialaista suklaata, vadelmavanukasta ja tummaa kakkupohjaa! Koristeluun olemme tähän kauteen vaihtaneet kiiltävän suklaapinnan mattapintaiseksi. Laktoositon, gluteenittomista raaka-aineista.

Perunaleivos

MBakeryn versio kondotoria-alan klassikkoleivoksesta. Tuhtia suklaata, rommia ja paljon nostalgiaa. Laktoositon.

Tyrni-juusto

Kirpeän raikas juustokakkuleivos, jossa voit maistaa varsinaissuomalaisten tyrnimarjojen kirpsakan maun, jota tasapainottaa juustokakkumassan pehmeys. Laktoositon, gluteeniton.

Mansikkaherkku

Herkullinen mansikkamousse ja -hilloke suklaakupposessa sekä marja- ja suklaakoristeita. Tämä tuote on maidoton, vegaaninen ja gluteeniton.

Limoncello-eclair

Tämä ranskalainen hienostunut leivos yhdistää mehevän tainakuoren, raikkaan limoncello-likööriä sisältävän sitruksisen moussen ja kauniin valkosuklaisen pinnan täydelliseksi kokonaisuudeksi! Laktoositon.

Caramel-leivos

Kermainen ja täyteläinen caramel-leivos sisältää nimensä mukaisesti caramel-moussea ja suklaista kakkupohjaa. Leivoksen viimeistelee kaunis koristelu. Laktoositon, gluteenittomista raaka-aineista.

Macaron-leivos

Tämä pieni, mutta sitäkin maistuvampi trendi-leivos tuo piristystä päivään kuin päivään. Makuina valikoimassa vihreä green apple, keltainen sitruuna, valkoinen vanilja, pinkki vadelma-valkosuklaa, vihreä pistaasi ja valkoinen shampanja!

Vastaa