MBakeryn Leivokset

Mansikka-brownieleivos

Tässä on kesän näyttävin leivos, joka on kesän yksi suosituimmista! Kesän ykkös maku MANSIKKA ja pehmeä brownie pohja yhdistettynä herättää jo ulkonäöllään herkkunälän! Laktoositon ja valmistettu gluteenittomista raaka-aineista!

Pistaasileivos

Kesän uutuus leivoksemme maistuu pistaasilta, jonka maku tulee aidosta pistaasipastasta! Leivos on valmistettu gluteenittomista raaka-aineista. Laktoositon.

Limoncello-leivos

Kevät, Italia ja hienostunut makumaailma ovat tämän kauniin leivoksen teemoja. Leivos sisältää aitoa Limoncello-likööriä, suklaista kakkupohjaa ja paljon makua! Laktoositon, gluteenittomista raaka-aineista.

Lime-valkosuklaaleivos

Klassisen kaunis ja herkullinen lime-valkosuklaa maistuu nimensä mukaisesti täyteläiseltä valkosuklaamousselta ja kirpsakalta limevanukkaalta. Sisältä löydät vaaleaa gluteenitonta kakkupohjaa ja päällä leivoksessa ihanaa limehilloketta! Vähälaktoosinen, gluteenittomista raaka-aineista.

Passion-mansikkaleivos

Suosikkimme on taas palannut valikoimaan! Tämä MBakeryn leivos maistuu passionin ja mansikan yhdistelmältä ja on ihanan raikas! Leivos on Laktoositon ja leivottu gluteenittomista raaka-aineista.

Vegaaninen mango

Tämä keltainen herkkupala maistuu mangolta ja on kaiken muun hyvän lisäksi myös vegaaninen! Kaunis kiillepinta ja mangopalat viimeistelevät kokonaisuuden! Maidoton, vegaaninen, gluteenittomista raaka-aineista.

Shampanja-tryffeli

Jokaisen suklaan ystävän lempileivos kätkee sisäänsä täyteläistä suklaata, mousseja sekä hilloa. Tämä herkullinen leivos on ollut meillä valikoimassa alusta alkaen! Laktoositon.

Hasselpähkinäleivos

MBakeryn hasselpähkinäleivos on pehmeän pähkinäinen ja suklainen herkku, jonka koristeissa näkyy talvikauden värit. Tämä uutuusleivos on jokaisen suklaan ystävän uusi lemppari! Vähälaktoosinen.

Tummasuklaa-vadelmaleivos

MBakeryn tummasuklaa-vadelmaleivos sisältää tummaa ja täyteläistä belgialaista suklaata, vadelmavanukasta ja tummaa kakkupohjaa! Koristeluun olemme tähän kauteen vaihtaneet kiiltävän suklaapinnan mattapintaiseksi. Laktoositon, gluteenittomista raaka-aineista.

Vegaaninen Mansikkaherkku

Herkullinen mansikkamousse ja -hilloke suklaakupposessa sekä marja- ja suklaakoristeita. Tämä tuote on maidoton, vegaaninen ja gluteenittomista raaka-aineista leivottu.

Perunaleivos

Konditoria-alan klassikko, jossa maistuu tuhti suklaa ja rommi. Jokaisella leipomolla on oma perunaleivoksensa ja meidän versiomme tästä klassikosta on saanut paljon kehuja, sillä makua tästä ei ainakaan puuttu! Vähälaktoosinen.

Vastaa