MBakeryn Leivokset

Limoncello-leivos

Kevät, Italia ja hienostunut makumaailma ovat tämän kauniin leivoksen teemoja. Leivos sisältää aitoa Limoncello-likööriä, suklaista kakkupohjaa ja paljon makua! Laktoositon, gluteenittomista raaka-aineista.

Vadelma-mascarponeleivos

Tästä ei liian makeasta leivoksesta löydät italialaisen mascarponen makua sekä raikasta vadelmaa! Herkullinen leivos sopii täydellisesti vaikka kuohuviinin kanssa nautittavaksi. L, gluteenittomista raaka-aineista.

Sydänleivos

Kuvaakin kauniimpi sydänleivos on takaisin MBakeryn valikoimissa! Tämä ystävänpäiväänkin sopiva herkku maistuu kutkuttavalta valkosuklaalta ja raikkaalta vadelmalta punaisen kiilteen alla. VL, leivottu gluteenittomista raaka-aineista.

Perunaleivos

Konditoria-alan klassikko, jossa maistuu tuhti suklaa ja rommi. Jokaisella leipomolla on oma perunaleivoksensa ja meidän versiomme tästä klassikosta on saanut paljon kehuja, sillä makua tästä ei ainakaan puuttu!

Vegaaninen mandariinileivos

Tämä oranssi herkkupala maistuu kepeältä mandariinilta ja on kaiken muun hyvän lisäksi myös vegaaninen! Kaunis kiillepinta ja kreemipursotukset viimeistelevät kokonaisuuden! Maidoton, vegaaninen, gluteenittomista raaka-aineista.

Hasselpähkinäleivos

MBakeryn hasselpähkinäleivos on pehmeän pähkinäinen ja suklainen herkku, jonka koristeissa näkyy talvikauden värit. Tämä uutuusleivos on jokaisen suklaan ystävän uusi lemppari! Vähälaktoosinen.

Shampanja-tryffeli

Jokaisen suklaan ystävän lempileivos kätkee sisäänsä täyteläistä suklaata, mousseja sekä hilloa. Tästä herkkumausta löytyy myös kakku! Laktoositon.

Sitruuna-marenki

MBakeryn herkullistakin herkullisempi sitruuna-marenki on takaisin valikoimissa! Sitruunainen täyte, gluteenittomista raaka-aineista ja maidoton kakkupohja ja makeaa italialaista kuumamarenkia. Gluteenittomista raaka-aineista, maidoton.

Tummasuklaa-vadelmaleivos

MBakeryn tummasuklaa-vadelmaleivos sisältää tummaa ja täyteläistä belgialaista suklaata, vadelmavanukasta ja tummaa kakkupohjaa! Koristeluun olemme tähän kauteen vaihtaneet kiiltävän suklaapinnan mattapintaiseksi. Laktoositon, gluteenittomista raaka-aineista.

Vegaaninen Mansikkaherkku

Herkullinen mansikkamousse ja -hilloke suklaakupposessa sekä marja- ja suklaakoristeita. Tämä tuote on maidoton, vegaaninen ja gluteenittomista raaka-aineista leivottu.

Lime-valkosuklaaleivos

Klassisen kaunis ja herkullinen lime-valkosuklaa maistuu nimensä mukaisesti täyteläiseltä valkosuklaamousselta ja kirpsakalta limevanukkaalta. Sisältä löydät vaaleaa gluteenitonta kakkupohjaa ja päällä leivoksessa ihanaa limehilloketta! Vähälaktoosinen, gluteenittomista raaka-aineista.

Vastaa