M Kitchen & Cafe tarjoaa lounaalla aina elämyksiä, jotka syntyvät skandinaavisten makujen, tuoreiden raaka-aineiden ja hyvää ruokaa kohtaan tuntemamme rakkauden yhdistelmästä! Kaikki M Kitchen & Cafén annokset tehdään omassa keittiössämme kauden parhaimmista raaka-aineista ja tietenkin käsityönä.

Lounasta tarjoilemme joka arkipäivä klo 11-14, ja otamme myös varauksia lounaallemme.

Päivän lämmin annos, joka tarjoillaan pöytään. Annokseen kuuluu vihersalaatti. Annoksissamme hyödynnetään kauden makuja ja teemme usein perinteisistä annoksista ihania päivitettyjä versioita! Löydät viikon lounaslistan etusivulta!

10,50€, leivoksella +3€

Runsas salaattipöytä täynnä kauden kasviksia, erilaisia salaatteja, marinoituja kasviksia sekä lihaa, kalaa tai juustoa.  Salaattipöydässä pyrimme huomioimaan myös erikoisruokavaliot. Jos pidit salaattipöydästämme, pidät myös varmasti viikonlopun brunsseistamme!

10,50€, leivoksella +3€

Kevyempään nälkään keittolounas kauden makujen mukaan valmistettuna!

8€, leivoksella +3€

Kaikki lounasvaihtoehdot sisältävät veden, oman leipomon tuoretta leipää sekä kahvia tai luomuteetä! Yhdistä lounaaseesi myös jälkkäri leivosvitriinistämme!

 

Astetta suurempi nälkä?
Keitto+salaattipöytä+päivän lämmin annos hintaan 12,50€!


Jotta ryhmäsi mahtuu varmasti ruokailemaan meille, voit tehdä pöytävarauksen sähköpostista

Tilaa tästä viikon lounaslista sähköpostiisi, jotta olet aina tietoinen viikon menusta!

M Kitchen & Cafén päivän lounasannos ja salaattipöydän antimet tehdään aina aidoista raaka-aineista, käsityönä ja tietenkin kauden raaka-aineita hyödyntäen. Suosimme lähialueiden raaka-aineita, lounaaseemme kuuluu kahvi ja luomutee sekä lajitelma oman turkulaisen leipomomme MBakeryn tuoretta leipää. Lisäksi lounaan ostaja voi herkutella lounashintaan leivoksillamme tai oman leipomon jäätelöllämme!