M Kitchen & Cafe tarjoaa lounaalla aina elämyksiä, jotka syntyvät skandinaavisten makujen, tuoreiden raaka-aineiden ja hyvää ruokaa kohtaan tuntemamme rakkauden yhdistelmästä! Kaikki M Kitchen & Cafén annokset tehdään omassa keittiössämme kauden parhaimmista raaka-aineista ja tietenkin käsityönä.

Lounasta tarjoilemme arkisin klo 11-14 ja sään salliessa voit ruokailla myös sisäpihan terassillamme! Otamme myös pöytävarauksia lounaalle, mutta vaihtelevan sään vuoksi varauksia otetaan vain sisätiloihin.

Päivän lämmin annos, joka tarjoillaan pöytään. Annokseen kuuluu vihersalaatti. Annoksissamme hyödynnetään kauden makuja ja teemme usein perinteisistä annoksista ihania päivitettyjä versioita! Löydät viikon lounaslistan etusivulta!

10€, leivoksella +3€

Runsas salaattipöytä täynnä kauden kasviksia, erilaisia salaatteja, marinoituja kasviksia sekä lihaa, kalaa tai juustoa.  Salaattipöydässä pyrimme huomioimaan myös erikoisruokavaliot. Jos pidit salaattipöydästämme, pidät myös varmasti viikonlopun brunsseistamme!

10€, leivoksella +3€

Kevyempään nälkään keittolounas kauden makujen mukaan valmistettuna!

8€, leivoksella +3€

Kaikki lounasvaihtoehdot sisältävät veden, oman leipomon tuoretta leipää sekä luomukahvia/luomuteetä! Yhdistä lounaaseesi myös jälkkäri leivosvitriinistämme!

 

Astetta suurempi nälkä? Keitto+salaattipöytä+päivän lämmin annos hintaan 12€!


Jotta ryhmäsi mahtuu varmasti ruokailemaan meille, voit tehdä pöytävarauksen sähköpostista

Tilaa tästä viikon lounaslista sähköpostiisi, jotta olet aina tietoinen viikon menusta!

M Kitchen & Cafén päivän lounasannos ja salaattipöydän antimet tehdään aina aidoista raaka-aineista, käsityönä ja tietenkin kauden raaka-aineita hyödyntäen. Suosimme lähialueiden raaka-aineita, lounaaseemme kuuluu luomukahvi ja -tee sekä lajitelma oman turkulaisen leipomomme MBakeryn tuoretta leipää. Lisäksi lounaan ostaja voi herkutella lounashintaan leivoksillamme tai oman leipomon jäätelöllämme!